FEM REALITAT LES VOSTRES IDEES

Us garantim una experiència de compra excelent, cuidant fins al més mínim detall i adaptant-nos en tot moment a les vostres necessitats amb una atenció personalitzada.

Sabem valorar les possibilitats dels espais per treure’n les millors distribucions. Estudiarem les vostres necessitats, dibuixarem solucions en forma de propostes de línies senzilles que s’adeqüin a les vostres preferències i us assessorarem des de la distribució dels mobles fins als detalls finals com cortines, catifes, il·luminació, colors i papers de paret.

A més, disposem de taller propi on podem modificar qualsevol moble perquè s’adapti a necessitats específiques o mides no estandaritzades sense problema. Farem el vostre projecte a mida.

Atenció personalitzada

ATENCIÓ
PERSONALITZADA

Projecte d'Interiorisme

PROJECTE
INTERIORISME

Solucions a mida

SOLUCIONS
A MIDA

Fer realitat les idees
Experiències

PREUS QUE NO US DEIXARAN GLAÇATS

A SALA Mobles d’Interior us assessorarem, plantejarem solucions i us farem un pressupost a la mida i sense cap compromís, amb preus finals dels productes instal·lats a casa vostra.

I si no ens convenç? Doncs en parlem, valorem altres alternatives i refem el pressupost.

Segur, segur que trobarem els mobles que s’ajustin a la relació qualitat-preu que esteu buscant ja que treballem amb una gran varietat de firmes d’arreu per poder oferir-vos una àmplia gamma de preus, a més de diferents opcions de finançament per a que res us impedeixi equipar la vostra llar amb el mobiliari desitjat. També us podem garantir un servei post-venda eficient.

Millor relació qualitat preu

MILLOR RELACIÓ
QUALITAT PREU

Pressupost sense compromís

PRESSUPOST
SENSE COMPROMÍS

Finançament a mida

FINANÇAMENT
A MIDA

TRANSPORT I MUNTATGE PROFESSIONALS I GRATUÏTS

El nostre equip de muntadors professionals, que coneixen tots els productes i els seus detalls de muntatge així com la idea del projecte per fer-lo realitat al vostre espai, s’encarrega de fer-vos arribar i d’instal·lar els productes a casa vostra, de forma gratuïta i sense deixar cap residu.

Si preferiu fer vosaltres la instal·lació, podeu recollir els mobles a la botiga, no hi ha cap problema. En aquest cas us farem un 20% de descompte directe. Naturalment, el servei postvenda és íntegre: si es dóna el cas d’algun element defectuós o que falti, ho solucionarem. Si fer el muntatge us resulta més difícil del que pensàveu, podem assessorar-vos per vídeotrucada, i si finalment desistiu, podeu contactar-nos i el nostre equip acabarà la feina amb el cost habitual.

Transport fins a casa vostra

TRANSPORT FINS
A CASA VOSTRA

Muntatge professional

MUNTATGE
PROFESSIONAL

Transport i muntatge professional
Garantia de qualitat

GARANTIA DE QUALITAT

Els nostres 30 anys en el sector i els milers de projectes lliurats avalen la qualitat dels nostres productes i serveis. Però no en tenim prou i seguim millorant i aprenent atents a les últimes tendències en disseny d’interiors.

Ens agrada oferir-vos un assessorament personalitzat i facilitar-vos solucions a mida en qualsevol acabat o material. A més, disposareu d’un servei postvenda per a poder resoldre qualsevol incidència posterior a la vostra compra així com assessorar-vos per qualsevol altra consulta de manteniment i/o funcionament dels vostres mobles, encara que ja no estiguin en garantia.

Ens assegurem que tot estigui perfecte. Venim a casa vostra a confirmar bé les mesures de l’espai, així assegurem que els mobles queden perfectes i a la mida. Res queda a l’atzar.

Mobles de qualitat

MOBLES
DE QUALITAT

Confirmem les mesures a casa teva

CONFIRMEM LES
MESURES A CASA TEVA

PROJECTES DE RESTYLING

Us oferim la possibilitat de fer un restyling d’aquells mobles que voleu conservar però que no acaben d’encaixar amb el nou estil de l’espai on s’ubiquen. Si voleu veure’n exemples, no us perdeu la secció “projectes”.

Podem donar nova vida a mobles i espais que semblaven desfasats amb idees que us permetran gaudir-los més que mai.

Projectes de restyling